Rekrytointi

HAE MEILLE TÖIHIN!

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme lisää tekijöitä tiimiimme. Jos olet koneistuksen rautainen ammattilainen tai tunnet palavaa halua kehittyä sellaiseksi, haluaisimme mielellämme kuulla sinusta lisää.

HAKIJOILTA TOIVOMME

 • Motivaatiota ja ammattimaista asennetta
 • Oppimiskykyä ja halua
 • Kokemusta koneistamisesta ja ohjelmoinnista
 • Valmiutta 2-vuorotyöhön
Kasvavana yrityksenä voimme tarjota kehittyviä työtehtäviä sekä koulutuksia eri työvälineiden käyttöön. Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme osaamisesi mukaan kehittyvän kilpailukykyisen palkkauksen.

Meillä pääset tekemään työtä modernilla konekannalla viihtyisässä ja siistissä työympäristössä. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kasvaa koneistuksen ammattilaiseksi osana osaavaa tiimiä.

Mikäli tunnistit itsesi, ota rohkeasti yhteyttä.

JÄTÄ HAKEMUS!

  Voit liittää viestiin hakemuksen tai CV:n alla olevan Valitse tiedosto-painikkeen kautta.

  TERVETULOA PREMEKALLE!

  “Olen Juha Keto-Tokoi Premeka Oy:n toimitusjohtaja. Olen toiminut suunnittelun, tuotannon ja teknisen myynnin parissa yli 20-vuotta. Pohjalainen yrittäjähenkisyys – kipinä tehdä ja rakentaa jotain omaa, vei yrittäjäksi vuonna 2015 ja lähdin kehittämään Premeka Oy:tä kokeneen ja sitoutuneen henkilöstön kanssa.

  Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja investoimme jatkuvasti tulevaisuuteen. Etsin työntekijöitä kasvavaan yritykseemme, jossa on rento meininki ja kannustava ilmapiiri. Osa yrityksen tuloksesta jaetaan työntekijöille tulospalkkion muodossa.

  Toimintamme perustuu luottamukseen ja avoimuuteen. Kannustamme rohkeuteen ja yhdessä oppimiseen.

  Ota rohkeasti yhteyttä ja tule osaksi kasvutarinaamme”