Erikoistyökalut

O.D Extended Tool Holder

Malli: PRE100503

Sopivuus: Doosan Puma 3100

Erikoistyökalupitimen avulla maksimi ulkosorvaushalkaisija kasvaa 420mm => n. 500mm, riippuen käytettävästä työkalusta.

Karan vähennysputki

Malli: PRE100804

Sopivuus: Doosan Puma 3100

Vähennysputki pitkien ja hoikkien kappaleiden tukemiseen. Liikuteltavan sisäholkin ansiosta asemointi oikealle kohdalle on helppoa.

Pyydä tarjous tai tiedustele muita malleja!

Liikutettavat ja helppokäyttöiset putkentaivuttimet

 

Innovatiiviset putkentaivutustyökalumme sujuvoittavat putkistoasennuksien tekemistä. Putkentaivuttimet ovat näppärästi liikuteltavia ja helppokäyttöisiä. Tämän ansiosta voit muuttaa työskentelytapojasi ja saavuttaa lisää asennusaikaa. Putkentaivuttimet sopivat niin teollisuuslaitosten, järjestelmätoimittajien kuin hydrauliikkahuoltoyritystenkin tarpeisiin.

Katso kuinka putkentaivuttimemme toimii!

Liikuteltava

Akkukäyttöisyyden ansiosta putkentaivuttimiamme voidaan käyttää ihan millaisessa paikassa tahansa. Liikuteltava taivutin kulkee helposti asentajan ja putkiston mukana työmaalla. Asentajan ei siis tarvitse jatkuvasti kulkea asennuspisteen ja taivuttimen väliä, vaan koko työ voidaan hoitaa kerralla samalla paikalla. Tällä tavoin säästetään niin aikaa, vaivaa kuin kustannuksiakin. Pidemmät kuljetukset onnistuvat mukana tulevan kuljetuskotelon avulla helposti – ilman trukin apua.

Helppokäyttöinen

Putkentaivuttimiemme käyttäminen on tehty todella helpoksi. Koko koneessa ei ole kuin kolme nappia ja kaikki tapahtuu manuaalisesti, ilman monimutkaista ohjelmointia. Käyttöä helpottavat koneeseen integroidut astekulmaosoittimet, joiden ansiosta ei tarvita erillisiä apuvälineitä, kuten suorakulmaa tai mittaa. Magneettikiinnitteistä käyttöohjainta voidaan käyttää jopa kolmen metrin päästä laitteesta.

Toimintavarma

Valmistamme putkentaivuttimet laadukkaista osista, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä ja kovempaakin rasitusta. Taivutin on tarkka ja muotoilee putken juuri haluttuun kulmaan. Laitteen akku kestää yhdellä latauksella 30 enimmäisputkikoon taivutusta. Pienempien putkien kohdalla akku kestää useampia päiviä. Saatavilla on lisävarusteena myös 230 volttinen ulkoinen virtalähde, jonka avulla työnteko onnistuu mainiosti esimerkiksi pakkaskelissä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Referenssit

Taivuttamisen perusteiden opettaminen uudelle ja kokemattomalle työntekijälle kesti vain hetken. Netistä löytyvät videokäyttöohjeet ovat todella hyvä lisä asentajalle joka ei ole koskaan ennen taivuttanut putkea.

STH-Service Oy, Mika Ryynänen, asennuspäällikkö

Olemme parhaimmillaan onnistuneet vähentämään kävelyä työpäivän aikana jopa 1.5 tuntia. Kaikki tämä aika tarkoittaa lisää asennusaikaa kohteessa!”

TH Tarmatic Oy, Juha Huhtala, toimitusjohtaja

Asentajamme liikkuvat työssään yksin jatkuvasti paikkakunnalta toiselle. Taivuttimen keveys ja liikuteltavuus helpottavat yksin siirtämistä merkittävästi!”

Oy SKF Ab, Otto Lamberg, asennuspäällikkö

Lue myös

Putkentaivutuskone kenttäputkituksiin – 4 useimmin kysyttyä kysymystä

Tässä kirjoituksessa vastaamme neljään yleisimpään kysymykseen, joita Tarmatic TB 35 -putkentaivutuskoneemme on ihmisissä herättänyt.

Näin luotiin suosittu Tarmatic TB 35 -putkentaivutin

Nykyinen lippulaivatuotteemme, Tarmatic TB 35 -putkentaivutin, on vuosikymmenten aktiivisen kehitystyön tulos. Lue lisää kehitystyön eri vaiheista.